валутен

валутен
валу̀т|ен, -на, -но <-ни>
прил valutàrio, monetàrio
валутен борд Currency Board
валутен курс càmbio m

Български-италиански речник. 2015.

Игры ⚽ Нужно решить контрольную?

Look at other dictionaries:

  • валутен дампинг — (анг. dumping) девалвација на парите законска промена на односот на паричната единица спрема златото или спрема други валути …   Macedonian dictionary

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”